

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябва ви извара и около час време
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Представяме ви много интересен трик, който работи безотказно
Ще ми благодарите за този трик
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва
5 грешки, които допускаме при варенето и боядисването на яйцата за Великден
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Невероятно меки, ухаят разкошно и се приготвят изненадващо лесно
Опитни готвачи споделиха бърза и лесна рецепта за приготвянето на тази обичана от много българи храна